src="dsc05723_18100570_sys.jpg">

Pulau Kapas!! en ode o?

Heeej alla!
Nu ar vi pa en liten o pa ostkusten som heter kapas! Vi har det verkligen helt fantastiskt. Det ar nastan ingen annan pa on och vi kanner oss som hemma. Vi reser tillsammans med en kille fran boras som heter Jesper och vi ar som nar pa de anda turisterns pa on. nu under helgen kom det lite mer folk, men de ar till storsta del malayser.
Det finns inger internet pa on sa idag nar lisa fyller ar och nyfikenheten pa malins babysar blev for stor liftade vi med en kille som skulle in for att handla.
HAromkvallen nar vi satt och chillade berattade agaren om stallet om att de pa on brevid Pulau Gem har ett skoldpaddscenter dar de tar hand om skoldpaddor och raddar aggen. Julia som va beredd pa att betala 6000 per vecka for att jobba som volontar i goa blev helt sald sa nu tankte vi stanna har ett tag och sitta pa stranden under natterna for att vanta pa skoldpaddor som  kommer upp och lagger agg och sen ska vi skrubba skoldpaddornas skal och inom den narmaste veckan ska cirka hundra skoldpaddor klackas och vi ska slappa de andra.
Allt ar helt enkelt underbart!
Hoppas ni ocksa har det fint dar hemma och att vadret gar mot det battre!
Pusspuss!

Kommentarer
Postat av: Mum Kicki

Heja Julia o Sophie!

Ni går i våra, Kicki o Tompa,fotspår. Vi har också släppt ut varsin sköldpadda när vi var på Hasselblads centra i Sri Lanka.Jätte häftigt när nam såg dessa små kämpade sig över bränningarna och sedan försvinna.

Härligt att höra från er igen!

2009-05-08 @ 06:28:49
Postat av: Lydia

Detta låter som ett riktigt paradis, kan man göra något gott för djuren samtidigt, så beundrar jag er. Ni vet attt jag är orolig tjatmossa,

så nu vill jag bara säga detta också:

Akta er för andra djur på stranden som kan komma i mörkret, jag vet inte vilka, men det låter farligt om ni är så ensamma o utan ljus?

Titta på dom på Robinson, dom har tusen bett från stranlopporna.

Jag menar det är jättefint att ni tänker på sköldpaddor, men var rädda om er,

njut ordentligt av det sista, och jag hoppas att ni åker till Lanta snart.Kolla på bussar som går jämt från Malayisa till Trang. Därifrån kostar det bara några tior att ta sig till Koh Lanta. Bussen från Malaysia till Trang kostar mellen 200-300 kr (gjorde det förra året jag kollade)

Så tänk på att min dotter har svårt att klara sig utan er, har redan gjort av med sin plånbok en gång.

Alla mammor o pappar trodde att det var Vendela som höll koll på allt, men det visade sig att det var precis tvärt om.

Ha det jättebra, och hoppas att ni kan återförenas nästa vecka, och då kan någon av er ta Vendelas pass och det tills ni är framme i Köpenhamn, för nu blev jag lite orolig igen, att inte få se henne med er på Svågertorp.

2009-05-08 @ 12:10:30
Postat av: Louise (mamma)

Äntligen fick vi livstecken från er! Gillar inte när man inte kan få kontakt.

Låter verkligen fantastiskt med sköldpaddorna, men är det den tiden på året nu som dom går upp på land?

Hur bor ni? När ni inte sover på stranden dvs?

Finns det inte läbbiga ormar där också?

Ta mycket foto för vi är sååå nyfikna.

Här hemma är allt lika hektiskt som det brukar vara under majmånad med konfirmationer,avslutningar och uppvisningar. Roliga saker alltihop men det blir nästan jäktigt.

Längtar efter att få krama om er alla tre och träffa er på riktigt.

Håll nu hårt i plånböcker och pass och var rädda om er så ses vi snart!

2009-05-08 @ 22:05:29
Postat av: TomasH

Att vara de enda turarna (=turister) på en öde ö är ju härligt. Då mamma Kicki och jag släppte iväg våra sköldpaddor i januari 1988, så kanske det dem ni simmat med. Kan också passa att meddela att jag grundlurat Ante och Peter. Lydia och Louise får fråga dem vad det gäller. Jag kan nämna att det finns arkiverat för all framtid och att det kan framkalla ett gott skratt. Charlotte B har redan tagit del av pappa Peters grundluring..... hi hi

2009-05-09 @ 11:45:55
Postat av: julia

haha, maste bara kommentera lydias inlagg!



serost nu...vem trodde att det bara skulle vara JULIA som inte blivit av med sitt kreditkort efter dessa 8 manderna?

2009-05-11 @ 12:34:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0